Healthy Mind, Coaching, Gesprekstherapie en Psychosociale Begeleiding.

Diensten

- laagdrempelige psychosociale begeleiding 

- coaching

- gesprekstherapie

- persoonlijke ontwikkeling

- begeleiding van volwassenen met AD(H)D

- begeleiding tijdens en na een burn out

 

U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig, maar kan direct en vrijblijvend contact opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek, dit kan zowel telefonisch als via de website.Diensten voor bedrijven


Wanneer burn out, overspannenheid, overmatige werkstress of andere soortgelijke klachten bij uw medewerkers op de loer liggen of reeds aanwezig zijn, vraagt dit om zorgvuldige, goed afgestemde begeleiding.

Naast de reguliere wettelijke trajecten om de werknemer weer snel aan het werk te krijgen, is het minstens zo belangrijk om deze medewerker met 'warmte' en zorg te begeleiden. Ik bied u deze onafhankelijke begeleiding/coaching aan middels gesprekken waarin ik in het bijzonder extra aandacht heb voor het zelfbeeld, grenzen leren kennen en aangeven, positiviteit en ontspanning.

Ik werk niet volgens vastgestelde kaders maar gebruik mijn gevoel in combinatie met theoretische-, ervarings- en belevingskaders. Zorg, aandacht, warmte, rust, begrip en positieve inspiratie zijn de sleutelwoorden voor een spoedig herstel.  

Durf buiten de kaders te denken en kies voor een andere benadering om uw werknemer een alternatieve manier van begeleiding te geven.

Prijs op aanvraag.


Aanvraag van informatie of aanmelding kan via praktijkhealthymind@gmail.com of telefonisch, zie contactgegevens.