Healthy Mind, Coaching, Gesprekstherapie en Psychosociale Begeleiding.

Even voorstellen

Mijn naam is Jeroen van der Ven: Coach, Psychosociaal Therapeut, Gedragstherapeutisch medewerker(post-HBO) en A, B en Z-verpleegkundige(Hbo-niveau). 

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring als verpleegkundige binnen de verschillende differentiaties van zorg. Mijn grote affiniteit, interesse en passie in het psychisch functioneren van de mens heeft er toe geleid dat ik me gespecialiseerd heb in de psychiatrie. Ik heb zowel ervaring in de acute psychiatrie (gesloten afdeling), de PAAZ (psychiatrische afdeling algemeen ziekenhuis) en de dagbehandeling van de PAAZ waar ik de opleiding tot gedragstherapeutisch medewerker heb gevolgd en als psychosociaal therapeut verschillende therapieën heb gegeven zoals cognitieve gedragstherapie, zingeving, exposure en cursussen aan volwassenen met ADHD.

Daarnaast heb ik ruim 7 jaar als justitieel verpleegkundige bij DJI (Dienst Justitiële Inrichtingen) gewerkt waar ik de nodige ervaring heb opgedaan en trainingen heb gevolgd met betrekking tot gespreksvoering, agressie, verslavingsproblemen en motiverende bejegening. De opleiding Inrichtingsonderhandelaar waarbij je wordt getraind om bij een gijzeling in gesprek te gaan met de gijzelnemer, heeft me nieuwe vaardigheden gegeven in gespreksvoering.

Naast de theoretische kaders weet ik uit ervaring wat het is om niet in balans te zijn, om te worstelen met negatieve gevoelens en het idee te hebben dat de wereld je niet begrijpt. Ik weet daarbij ook wat het is om weer op te klimmen uit een diep dal en het negatieve om te zetten in het positieve en als een sterker persoon verder te gaan.

 

 

 

 

 

 

Gastenboek (Vul bij achternaam een willekeurig leesteken in)

carlo hartog
03-11-16 20:23:45
In een flinke burn out ,bij Jeroen terecht gekomen ,op aan raden van een vriend .Ben beide dankbaar . Ik heb mezelf weer leren kennen ,en daardoor ook Jeroen .Hij gaat zo ver en diep als jij dat wil /aan kunt ,met zoveel respect ,ik vind hem een heel mooi mens eerlijk en op recht ! Ik ben er weer ! Thanks !
Margo de Beijer
14-07-16 15:13:49
Ik heb voor mijn zoons (16 en 19) coaching aangevraagd aan Jeroen. Hij heet hen een boost gegeven in nun zelfvertrouwen. Toen hij to the point ook nog van mening was dat er in mijn ouderschap richting de jongens iets kon verbeteren heb ik gesproken met Jeroen waardoor we allemaal weer een grote stap verder kunnen komen. Jeroen is heel ervaren, heeft enorme kennis over ADHD en jongeren en is zelf een voorbeeldfiguur voor mijn zoons. Hij schuwt niet om belangrijke blokkades te challengen, om daarmee te zorgen dat iedereen verder komt, altijd met respect en vol compassie. Ik waardeer Jeroen's werk enorm. Echt een aanrader!