Healthy Mind, Coaching, Gesprekstherapie en Psychosociale Begeleiding.

Tarieven per juli 2016Kennismakingsgesprek

+/- 30 minuten

Gratis

Individuele gesprekken

30 / 60 minuten

op aanvraag


Begeleiding voor bedrijven


Op aanvraag 

Annuleren en verzetten van de afspraak:

Tot 48 uur van te voren kosteloos

24 tot 48 uur van te voren breng ik 50% in rekening

Bij minder dan 24 uur van te voren of het vergeten van een afspraak ben ik genoodzaakt om het gehele bedrag in rekening te brengen


 

 

Gastenboek (Vul bij achternaam een willekeurig leesteken in)

carlo hartog
03-11-16 20:23:45
In een flinke burn out ,bij Jeroen terecht gekomen ,op aan raden van een vriend .Ben beide dankbaar . Ik heb mezelf weer leren kennen ,en daardoor ook Jeroen .Hij gaat zo ver en diep als jij dat wil /aan kunt ,met zoveel respect ,ik vind hem een heel mooi mens eerlijk en op recht ! Ik ben er weer ! Thanks !
Margo de Beijer
14-07-16 15:13:49
Ik heb voor mijn zoons (16 en 19) coaching aangevraagd aan Jeroen. Hij heet hen een boost gegeven in nun zelfvertrouwen. Toen hij to the point ook nog van mening was dat er in mijn ouderschap richting de jongens iets kon verbeteren heb ik gesproken met Jeroen waardoor we allemaal weer een grote stap verder kunnen komen. Jeroen is heel ervaren, heeft enorme kennis over ADHD en jongeren en is zelf een voorbeeldfiguur voor mijn zoons. Hij schuwt niet om belangrijke blokkades te challengen, om daarmee te zorgen dat iedereen verder komt, altijd met respect en vol compassie. Ik waardeer Jeroen's werk enorm. Echt een aanrader!