Healthy Mind, Coaching, Gesprekstherapie en Psychosociale Begeleiding.

 Welkom

 

Healthy Mind

Uw coach voor persoonlijke ontwikkeling, zelfontplooiing en ondersteuning bij psychische overbelasting, bij u thuis of in de praktijk:

Healthy Mind: voor psychosociale begeleiding, (thuis)coaching en gesprekstherapie voor iedereen die in het leven uit balans is geraakt en op zoek wil gaan naar een nieuw evenwicht, en niet (meteen) naar een psycholoog wil.

Heeft u bijvoorbeeld een druk leven, bent u succesvol, komt u over als een stabiel persoon en kijken de mensen tegen u op? Ook u heeft uw pijnpunten, moeite, verdriet en persoonlijke onzekerheden die u liever wegstopt dan dat u deze aanpakt. Ik nodig u uit om hierover in gesprek te gaan.

Ook wanneer u eenzaam bent, zich als vergeten voelt en gewoon behoefte heeft aan een gesprek, schroom dan niet om contact op te nemen. Bent u niet goed ter been of vindt u het lastig om buitenshuis een afspraak te maken, of vindt u dat gewoon prettiger, dan is een afspraak aan huis geen probleem.

Door middel van motiverende, inspirerende gesprekken, coaching, het geven van 'tips en tricks', en een luisterend oor, zal ik u de ondersteuning geven, die u nodig heeft.

Positiviteit, empathie, rust, confrontatie, creativiteit en humor zijn hierbij mijn kernwoorden.

In de overvolle, drukke, digitale en streberige maatschappij lopen we het gevaar onszelf te verliezen; oververmoeidheid, piekeren, slecht slapen, overmatige stress, somberheid, burn out en vele andere lichamelijke en psychische klachten kunnen het dagelijks functioneren negatief beïnvloeden. Kortom, tijd om in te grijpen en stil te staan bij alles wat echt van belang is in het leven!

Ik werk primair vanuit mijn gevoel en combineer dit met de theoretische- en ervaringskaders. Wat mij betreft wordt u niet in een hokje gestopt zoals de reguliere hulpverlening dat kan doen, het enige ‘hokje’ is dat u uniek bent en kracht heeft om alles te overwinnen……. ontdek de kracht van uw persoonlijkheid, de positiviteit en het teruggaan naar de basis van uw leven.

Vanuit mijn professionele kennis en werkervaring en persoonlijke beleving ben ik in staat om u te begrijpen, te coachen en te inspireren.